Janvossensteeg

ca. 63m² | 3 kamers

€ 1.700 p/m

SHORT STAY (maximaal 6 maanden – 01-07 t/m 31-12)
Janvossensteeg, Leiden (ca. 63m²) €1.700,- excl. G/W/E – incl. tv internet en gemeubileerde oplevering.
In het hart van het historische centrum van Leiden bevindt zich een luxe en volledig gerenoveerd appartement. De benedenwoning is in 2023 volledig gerenoveerd, gemeubileerd en is nu gereed voor short-stay verhuur. De maximale huurperiode voor het verblijf is zes maanden.
De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van de gebruikelijke inbouwapparatuur evenals keukengerei. De woonkamer grenst aan het buitenplaatsje en heeft een ruime doch knusse inrichting. Via de tussenkamer welke is ingericht als werkkamer bereiken we de slaapkamer, welke is gelegen aan de rustige achterzijde en is voorzien van douche en wastafelmeubel. Naast de keuken bevindt zich tevens het separaat toilet evenals de wasruimte.
Een compleet ingericht en luxe afgewerkt appartement met buitenplaats, gelegen hartje centrum én energielabel A; een perfecte woning voor een tijdelijk thuis!

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 63m²
  • Aantal kamers: 3
  • Oplevering: Gemeubileerd
  • Beschikbaar per: 01-07-2024
  • Energielabel: A

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews