Vijf Meiplein

ca. 75m² | 3 kamers

€ 1.700 p/m

Vijf Meiplein, Leiden (ca. 75 m2) €1700,- excl. G/W/E

Het appartement op de vijf meiplein bevindt zich op fietsafstand van het centrum van Leiden, het station en op een steenworp afstand van ‘de luifelbaan’ waar meer dan 60 winkels en horecagelegenheden te vinden zijn. Het appartement op de 2e etage is per trap te bereiken.

De centrale hal biedt toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer en komt uit in de ruime woonkamer. De grote ramen in de woonkamer laten veel natuurlijk daglicht door. De open keuken bevindt zich in de woonkamer en is voorzien van diverse ingebouwde apparatuur zoals een vaatwasser, koel-vriescombinatie en een oven. De badkamer is voorzien van zowel een inloopdouche als een bad. Het ruime balkon is te bereiken via de woonkamer en de badkamer.

Naast het appartement, kan er ook gebruik worden gemaakt van de ruime privé berging (10 m2).

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 75m²
  • Aantal kamers: 3
  • Oplevering: Gestoffeerd
  • Balkon
  • Energielabel: D

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews