Oude Vest

ca. 77m² | 3 kamers

€ 1.895 p/m

Oude Vest, Leiden (ca. 77m2) € 1895,- Excl. G/W/E
Hartje centrum, op loopafstand van het station, de winkelstraten en alle faciliteiten en tóch heerlijk rustig wonen. Het appartement is gelegen op de begane grond. Gemeenschappelijke toegang op de begane grond waarvandaan de woning te bereiken is. Vanuit de entree bevindt zich de woonkamer met open keuken, welke van alle gemakken is voorzien. Direct valt de lichtinval en het prachtige uitzicht op vanuit de woonkamer. De twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. De badkamer en de separate wc bevinden zich in de hal, evenals een aparte ruimte voor de wasmachine.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 77m²
  • Aantal kamers: 3
  • Oplevering: Gestoffeerd
  • Beschikbaar per: 01-07-2024
  • Energielabel: A_P

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews