Lindestraat

ca. 100m² | 3 kamers

€ 1.910 p/m

Lindestraat, Leiden (ca. 100m2) € 1910,- Excl. G/W/E
In de gezellige en sfeervolle Tuinstadwijk komt dit ruime 3 kamer appartement beschikbaar. Via de knusse en beschutte voortuin bevindt zich de ruime entree met garderobe. Deze entree komt uit in een bijzonder ruime woonkamer met ingebouwde kasten voor extra bergruimte. De open keuken is van alle moderne gemakken voorzien waaronder inbouw vaatwasser, koelkast, combi-magnetron en gaskookplaat met wokbrander. De slaapkamer aan de achterkant van de woning is ruim en komt met 2 inbouwkasten. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot nog een kamer welke ruimte biedt om naar eigen behoefte in te richten zoals o.a. kantoor, sportruimte en meer. Een separaat toilet, vaste kast met wasmachine en droog opstelling en badkamer in 3 separate ruimtes maakt de woning compleet. De badkamer is voorzien van ruime douche met glazen deur en wastafel met lademeubel. De woning ligt op loopafstand van een treinstation, het culturele centrum van Leiden, een park ”het plantsoen” en een levendige straat met restaurants, supermarkten en winkels.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 100m²
  • Aantal kamers: 3
  • Oplevering: Gemeubileerd
  • Beschikbaar per: 29-12-2023
  • Buitenruimte: Voortuin
  • Energielabel: B

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Kevin Vink

Kevin Vink

Oprichter Finke Makelaars
kevin@finkemakelaars.nl
Ruben Klein

Ruben Klein

Verhuurmakelaar
ruben@finkemakelaars.nl
Thomas Hoekstra

Thomas Hoekstra

Verhuurmakelaar
thomas@finkemakelaars.nl
Jasper Kunst

Jasper Kunst

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Gangetje 4
2311 ER Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews