Middelstegracht

ca. 56m² | 3 kamers

€ 1.508 p/m

Middelstegracht, Leiden (ca. 56m2) € 1.508,- Excl. G/W/E
In het centrum van Leiden komt binnenkort dit bijzonder leuke appartement beschikbaar. Deze woning is gelegen op de eerste etage van een volledig opgeknapt en goed geïsoleerd pand (energielabel A+). De algemene entree komt uit in een gemeenschappelijke trappenhuis welke toegang biedt tot de eerste verdieping en tevens de verdieping waar deze woning zich bevindt. De privé entree komt uit in woonkeuken welke toegang biedt tot de twee separate (slaap)kamers en de badkamer. De woning met open woonkeuken, welke prettig licht is vanwege de grote raampartijen met frans balkon is van alle moderne gemakken voorzien waaronder inbouw apparatuur zoals een oven, vaatwasser, koelkast en afzuigkap. De badkamer is voorzien van een toilet, wasbak en ruime douche.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 56m²
  • Aantal kamers: 3
  • Oplevering:
  • Beschikbaar per: 01-07-2024
  • Energielabel: A_P

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews