Vliegerstraat

ca. 60m² | 2 kamers

€ 1.875 p/m

Vliegerstraat, Leiden (ca. 60m2) € 1875,- Excl.
Unieke kans om de eerste bewoner te worden van deze woning op de zesde etage in het gloednieuwe pand de ‘Octagon”. Een nieuwproject in het centrum van Leiden met zicht op o.a. de molen De Valk. Dit hypermoderne complex voorziet in een elegante gezamenlijke entree met bellentableau en directe toegang tot de lift of trappenhuis. Eenmaal op de woonetage aangekomen komt de voordeur uit in de gang waarvandaan toegang is tot alle ruimtes waaronder de technische ruimte met aansluitingen voor was- en droogmachine alsmede de badkamer met inloopdouche, hangtoilet en wastafelmeubel. De woonkamer met met prachtig uitzicht en open keuken is voorzien van alle gebruikelijke apparatuur en geeft evenals de slaapkamer toegang tot het bijzonder prettig gelegen en ruime balkon met prachtig uitzicht op de stadse omgeving. De woning is vanzelfsprekend uitmuntend hoogstaand afgewerkt en vanuit de bouw voorzien van de beste materialen waarbij zeer gunstige duurzame resultaten haalbaar zijn, het energielabel betreft dan ook een A+ (!).

De installatie van de keuken is momenteel in volle gang om er voor te zorgen dat deze woning in top conditie kan worden overgedragen aan de nieuwe bewoner.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 60m²
  • Aantal kamers: 2
  • Oplevering: Gestoffeerd
  • Beschikbaar per: 10-04-2024
  • Balkon
  • Energielabel: A_P

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews