Leyweg

ca. 96m² | 3 kamers

€ 1.338 p/m

Deze woning is niet beschikbaar voor woningdelers.

Leyweg, Den Haag – Zuid-West (ca. 96m2) € 1338,48 Excl. W/E
Boven het Stadsdeelkantoor aan de Leyweg is op de 10e verdieping van de ‘Leyster’ dit prettige appartement beschikbaar. De gezamenlijke entree op de begane grond geeft middels twee liften toegang tot de verdieping waar toegang is tot de woning zelf. Deze komt uit in de gang waarvandaan alle ruimtes, waaronder een separaat toilet, te bereiken zijn. De woonkamer is, net als de twee slaapkamers, met bijzonder hoge plafonds, veel ramen en moderne keuken met vaatwasmachine, combi magnetronoven en koel- inbouwvriezer. Ook is er een keramische kookplaat en RVS afzuigkap. Tevens is er een ruime berging bereikbaar vanuit de woonkamer. In de woning zelf is een technische ruimte met aansluiting voor was- en/of droogmachine. De badkamer is netjes en voorziet in een separate douche cabine en dubbele wastafel met spiegels. De woning wordt kaal verhuurd en is bijzonder gunstig gelegen met openbaar vervoer als bus en tram op loopafstand alsmede alle winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 96m²
  • Aantal kamers: 3
  • Oplevering: Gestoffeerd
  • Beschikbaar per: 01-02-2024
  • Energielabel: A

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews